Alla inlägg den 7 februari 2008

Av Frida - 7 februari 2008 20:53

Fick lite inspiration från en annan blogg ja läser så tänkte lägga in lite info om mitt stjärntecken...ganska mycke som stämmer...så gör väl det lite kursivt!


Zodiakens tolfte och sista tecken är Fiskarna, det sista vintertecknet och det sista vattentecknet. Du sluter cirkeln, du kombinerar vidom med oskuld.

Det är viktigt att förstå att Fiskarna, som det sista tecknet i djurkretsen, är det som innehåller drag från alla de föregående, från Väduren till Vattumannen. Därför kan du bli så komplicerad och motsägelsefull att du blir en fullständig gåta till och med för dej själv. Man kan se dig in i ögonen i ett helt liv utan att få veta vad det är för mysterier som döljer sig i deras djup.

Ingen känner så stor sympati och ingen har så goda avsikter. Du är snäll och öm, blir ofta kränkt och har lätt att identifiera dig med dem som behöver hjälp. Eftersom du är lättsårad och dessutom ganska godtrogen blir du vanligen offret än segraren i känslomässiga situationer.

Oskyldig, charmig och rar - du är flickan som sparar sina kärleksbrev och binder dem med sidenband.

Fiskarna brukar utvecklas sent i sexuellt avseende, men när du börjar söka kärlek är det extas du är ute efter. Kanske är du zodiakens minst agressiva tecken, men du vill gärna svepas med i ett stort romantiskt drama. Du är följsam snarare än initiativrik och gör vad som helst för att behaga din älskade. Fisken lär sig kärlekskonsten snabbt och njuter av att behaga och blir snart skickliga sexartister.

Fiskarna blir lätt kära men springer lika fort sin väg. Du tror kanske att förälskelse är det bästa du vet, för du flirtar gärna och njuter av den nya kärleken, men om och om igen väljer du partners som du blir besviken på eller sådana som gör dig ledsen. Ingen blir djupt sårad så ofta som Fiskarna.

När du blir sårad börjar du manipulera och du kan hyckla och tillome blir ohederlig. För det mesta saknar du humor, men du kan vara bitande sarkastisk om du sätter den sidan till.

I grunden är du oärlig. Du fjäskar gärna för folk du kan ha nytta av, men ditt smicker är ytligt och falskt.

Av Frida - 7 februari 2008 20:13

Idag togs uppmärksamheten från vår lektion i anatomi....teori salen ligg precis vid gatan så man ser ut ganska bra....o idag när vi satt där inne ser vi en lapplisa sätta en parkeringsbot på Bengt Dahlqvist bil....bengt kommer o ser riktigt irri ut o börjar prata me lapplisan...o troru inte på faan att han lyckas prata sig ur p-boten...lapplisan river den!!! Bengt traskar glatt därifrån och upptäcker sen att 20 tjejer kollar in vad som händer....han skrattar åt oss o ger oss tummen upp! Va väl dagens mest intressanta...haha!


Efter skolan gick ja o Hannah o sola...nu börjar man få lite färg! Gick hem o sen dess ha man latat sig o tittat på one tree hill...lipa som vanlit till d=) Det e sååå bra!


Uscha vi ha sååå segt internet nu....måste uppgradera det innan jag blir tokig!!!

Presentation

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg?
 En gång om dagen!
 Flera ggr om dagen
 Någon gång i veckan
 Mer sällan
 Första gången nu

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards